Antena 3 CNN Actualitate Social Opinia şocantă a unui stomatolog despre rămăşiţele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă: „Dinții i-ar putea aparține unei domnișoare de 15 ani”

Opinia şocantă a unui stomatolog despre rămăşiţele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă: „Dinții i-ar putea aparține unei domnișoare de 15 ani”

Opinia şocantă a unui stomatolog despre rămăşiţele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă: „Dinții i-ar putea aparține unei domnișoare de 15 ani”
02 Aug 2019   •   08:48

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane şi este aproape sigur că sunt dinţi umani, dinți care ar putea proveni de la două persoane. 

”Din punctul meu de vedere, dinţii aceştia sunt umani, după forma rădăcinilor, după suprafeţele vestibulare. Pare că sunt câţiva cariaţi şi cu părere de rău o pot spune că la vârsta de 15 ani pot fi copii cu dinţi cariaţi”, explică medicul Sergiu Lazarev. 

”Din ce am văzut, aş putea spune că ar aparţine unei domnişoare, dar pe de altă parte strică toată ipoteza această coroniţă. Dacă este o coroniţă, este extrem de greu să cred că i-a aparţinut unei domnişoare de 15 ani. Mai târziu se fac astfel de lucrări”, spune Lazarev. 

Citește întreaga știre pe Adevărul

Citește Și Cazul Alexandrei Măceșanu, condus de interlopi aflați la cârma statului

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal crime dinti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close