Antena 3 CNN Actualitate Social Perspectiva de a locui la București îi sperie pe funcționarii Uniunii Europene

Perspectiva de a locui la București îi sperie pe funcționarii Uniunii Europene

Perspectiva de a locui la București îi sperie pe funcționarii Uniunii Europene
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Sep 2017   •   16:54

Agenţia Europeană a Medicametului (AEM) avertizează că ar putea pierde 70% din personal dacă Bruxellesul va face o alegere inadecvată privind relocarea, în contextul în care un sondaj de opinie relevă că 90% dintre angajaţii instituţiei ar demisiona dacă noul sediu ar fi în România.

Agenţia Europeană a Medicamentului a efectuat un sondaj în rândul celor aproximativ 900 de angajaţi privind preferinţele în legătură cu relocarea din Londra, în contextul ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Surse citate de site-ul Politico.eu arată că cei mai mulţi angajaţi ai AEM ar prefera mutarea sediului instituţiei în oraşul olandez Amsterdam. Conform sondajului, 90% dintre angajaţi ar prefera să demisioneze mai degrabă decât să lucreze în oraşe-candidat precum Varşovia, Bucureşti sau Sofia.

Agenţia Europeană a Medicamentului a prezentat rezultatele sondajului fără a dezvălui numele oraşelor.

În contextul sondajului, Agenţia Europeană a Medicamentului a avertizat că riscă să piardă peste 70% dintre angajaţi şi să nu îşi poată desfăşura activitatea, dacă liderii Uniunii Europene vor lua o decizie greşită în privinţa relocării, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: functionari
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close