Poliția cheamă la secție proprietarul apartamentului de unde au fost proiectate mesaje laser în Piața Victoriei

de M.Z.    |    08 Feb 2017   •   18:16
Poliția cheamă la secție proprietarul apartamentului de unde au fost proiectate mesaje laser în Piața Victoriei Foto: Antena 3.ro

Primăria Sectorului 1 a anunţat că la Poliţia Locală a fost formulată o sesizare din zona adiacentă imobilului de unde s-au proiectat mesaje laser în timpul manifestaţiilor din Piaţa Victoriei, dar că nu există elemente care să conducă la aplicarea unei sancţiuni. 

"Potrivit datelor primite de la Poliţia Locală Sector 1, există o sesizare formulată din zona adiacentă imobilului privitoare la disconfortul creat de proiecţiile laser. Sesizarea îşi urmează cursul legal, dar în momentul de faţă nu există elemente care să conducă la aplicarea unei sancţiuni faţă de persoana în cauză", a informat Biroul de presă al Primăriei Sector 1, prin intermediul unui comunicat. 

Precizările au fost făcute în contextul unor articole apărute în presă legate de faptul că Poliţia Locală Sector 1 a invitat la sediu persoana care a proiectat mesaje laser în cursul protestelor din Piaţa Victoriei. 

Sursă: Agerpres
x close