Antena 3 Actualitate Social Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

de S.T.    |    26 Iun 2019   •   15:45
Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Cristina Postelnicu, fata de la ţară care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi care a declarat pentru „Adevărul” că dorinţa ei este să vadă marea, a primit zeci de mesaje de simpatie şi invitaţii la malul mării.

Pentru toţi are un mesaj. 

„În primul rând, aş vrea să le mulţumesc tuturor pentru mesajele deosebite şi pentru sprijinul neaşteptat pe care l-am primit. Tot ceea ce se întâmplă este nemaipomenit pentru mine şi sunt foarte fericită că efortul depus la scoală mi-a adus această medie, cu fiecare urare de bine simţind că sunt mai aproape de ţelurile mele. Am realizat că în viaţa mea există oameni de nota 10, atât cunoscuţi şi iubiţi, cât şi prietenii nedescoperiti încă. Mulţumesc foarte mult!!!“, le transmite Cristina tuturor celor care de marţi, 25 iunie 2019, o felicită şi se oferă să-i îndeplinească visul de a vedea marea. 

Sursa: adevarul.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close