Antena 3 CNN Actualitate Social Prețuri mai mari cu 30% la cazarea pe litoral. Cât plătim pentru o noapte la un hotel în Mamaia

Prețuri mai mari cu 30% la cazarea pe litoral. Cât plătim pentru o noapte la un hotel în Mamaia

Cresc prețurile la cazare pe litoralul românesc, după ce programul "Litoralul pentru toți" s-a încheiat. Tarifele pentru o noapte de cazare s-au majorat în medie cu 30%.

de Alexandra Axinia    |    19 Iun 2023   •   09:13

Programul "Litoralul pentru toți" era acel program destinat românilor cu venituri mai mici care puteau să vină pe litoral cu tarife mult mai mici față de ceea ce se practică în plin sezon. 

Programul s-a terminat, iar de astăzi, administratorii de hotel vor majora prețurile cu circa 30%. 

Astfel, dacă până acum puteați închiria o cameră în stațiunea Eforie Nord cu 120 de lei, acum trebuie să plătiții 170 de lei. 

De asemenea, și pentru camerele din Mamaia trebuie să scoatem mai mulți bani. Dacă pentru o noapte la un hotel de trei stele plăteam 240 de lei, acum, aceeași cameră, costă 350 de lei. Dacă mergem la patru sau cinci stele prețurile ajung la 700 de lei pentru o noaptea. 

Citește și: "Nu există risc de holeră pe litoralul românesc". Ministrul Turismului face apel la români să nu își anuleze vacanțele

Acum, pe litoralul românesc sunt circa 30.000 de turiști. 

×
Subiecte în articol: pret cazare litoralul romanesc
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close