Antena 3 CNN Actualitate Social Prognoza meteo pentru trei zile. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo pentru trei zile. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo pentru trei zile. Cum va fi vremea în weekend
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
03 Mai 2018   •   17:14

Prognoza meteo pentru trei zile. Vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice şi nord-vestice, dar şi zona montană, unde mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate şi doar pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în sud-vest și la munte. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor.

Prognoza meteo pentru trei zile. Vineri

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări, trecător asociate şi ploilor.

Prognoza meteo pentru trei zile. Sâmbătă

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu unele intensificări, trecător asociate şi ploilor.

Prognoza meteo pentru trei zile. Duminică

În zonele montane vor fi înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice și la munte, în special pe creste, iar în partea a doua a intervalului și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade.

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close