Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astăzi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii noştri.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astăzi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii noştri.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astăzi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii noştri.
07 Oct 2018   •   09:57

Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, a anunţat, pe Facebook, că a votat la referendumul pentru revizuirea Constituţiei cu mândrie şi cu demnitate. 

"Am votat, cu mândrie şi demnitate, la acest referendum care defineşte societatea, nu doar familia. Am votat ca orice nemţean, cu frică de Dumnezeu, şi cu bun-simţ, cu gândul că votul de astăzi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii noştri. Am votat pentru ceea ce-şi doresc milioane de români, pentru că este în spiritul democraţiei să votezi de câte ori eşti chemat la urne. Am votat pentru sufletul şi conştiinţa acestei ţări", a scris el duminică pe Facebook. 

Dănuţ Andruşcă a votat, alături de soţia sa, la o secţie de votare din oraşul Târgu Neamţ, acolo unde îşi are domiciliul.

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close