x close

S-a îmbătat criță și a atacat un polițist cu o pisică. Felina i-a provocat răni grave omului. E incredibil ce a pățit acum suspectul

31 Oct 2019   •   14:42
S-a îmbătat criță și a atacat un polițist cu o pisică. Felina i-a provocat răni grave omului. E incredibil ce a pățit acum suspectul Foto: pixabay.com

Un bărbat din Moscova riscă cinci ani de închisoare după ce a atacat un polițist cu o pisică. Suspectul aflat în stare de ebrietate i-a aruncat ofițerului pisica în față, iar felina l-a ”zgâriat serios”. Bărbatul a negat acuzațiile și a spus că pisica a sărit singură pe polițist.

Gennady Shcherbakov, de 59 de ani, stătea și bea în fața scării unui bloc din Moscova. La un moment dat, vecinii au chemat poliția, pentru că bărbatul se îmbătase și făcea gălăgie, scrie Hotnews. 

Gennady nu a fost însă deloc cooperant la sosirea echipajului de poliție, scrie hotnews. Fără să stea prea mult pe gânduri, a înșfăcat o piscă ce trecea în acel moment pe acolo, a scuturat-o pentru a o agita bine, apoi a aruncat-o în fața polițistului. Felina s-a prins cu ghearele chiar de fața ofițerului, provocându-i ”zgârieturi serioase”.

Nu este clar de ce autoritățile au așteptat un an până să-l pună pe bărbat sub acuzare. De asemenea, nu se știe dacă pisica a fost rănită și ce s-a întâmplat cu ea între timp.  
 

Citeşte mai multe despre:

pisica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati