Antena 3 CNN Actualitate Social Sindicaliștii amenință cu proteste, nemulțumiți de Legea salarizării: ”Ne pregătim temeinic, pentru a ocupa străzile”

Sindicaliștii amenință cu proteste, nemulțumiți de Legea salarizării: ”Ne pregătim temeinic, pentru a ocupa străzile”

Sindicaliștii amenință cu proteste, nemulțumiți de Legea salarizării: ”Ne pregătim temeinic, pentru a ocupa străzile”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Mai 2017   •   18:25

Sindicaliștii care sunt membri ai confederației sindicale Cartel Alfa vor ieși în stradă să protesteze, nemulțumiți de noua Lege a salarizării, a anunțat, marți, președintele formațiunii, Bogdan Hossu, la Antena 3.

”Procedura aleasă de PSD a fost tocmai dezbaterea în Parlament, dar nu există dezbatere. Legea salarizării va fi probabil un eșec, pentru că propunerile noastre erau ca să se rezolve disfuncționalitățile”, a explicat președintele Cartel alfa, Bogdan Hossu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Cu alte cuvinte, Bogdan Hossu susține că, în urma noii legi a salarizării, oameni care vor presta aceeași muncă vor avea salarii diferite.

”Se dorește un fel de privatizare mascată”, a adăugat șeful sindicaliștilor Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

SNPPC: Noi ne pregătim temeinic pentru a ocupa străzile

Și sindicaliștii de la Sindicatul Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual (SNPPC) sunt nemulțumiți de impactul acestei legi.

”Guvernul spune că majorează salariile din poliție, dar acele majorări depind de niște sporuri, astfel că ele nu ar crește”, a spus liderul SNPPC, Dumitru Coarnă, marți, la Antena 3.

Mai mult, ”noi ne pregătim temeinic pentru a ocupa străzile”, a concluzionat Coarnă.

Citiți și Scandal pe legea salarizării unice. Ministrul Muncii: Sunt şi persoane ale căror salarii vor scădea

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close