Antena 3 CNN Actualitate Social Situație șocantă într-un spital din Câmpina. Un bebeluş a ars la câteva ore după ce s-a născut

Situație șocantă într-un spital din Câmpina. Un bebeluş a ars la câteva ore după ce s-a născut

Situație șocantă într-un spital din Câmpina. Un bebeluş a ars la câteva ore după ce s-a născut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
06 Oct 2018   •   14:13

Un caz șocant a avut loc în Prahova. Un bebeluș abia născut a fost dus la crematoriu şi ars. Cineva ar fi anunţat, însă, managerul spitalului, care a sesizat poliţia. Drama a început în momentul în care o tânăra de 22 de ani, însărcinată în 7 luni, a ajuns la Spitalul din Câmpina.


Fata din Brebu a fost primită de un medic specialist, care i-a spus asistentei să o aşeze pe fată pe pat, pentru un consult.  Doctorul a ieşit din cabinet, iar în momentul în care s-a reîntors fata deja născuse. Copilul era bine, însă medicul a crezut că s-a născut mort.

După aproximativ 8 ore, şi-au dat seama că micuţul era viu, dar l-au lăsat tot lângă mamă, cu un pampers pe el. Mai târziu, au încercat să-l ducă pe micuţ într-un incubator, însă copilul a murit.  Mama nou-născutului, care nu şi-a dorit sarcina, a vorbit cu unul dintre medici, care, fără să aştepte necropsia, a cerut ca bebeluşul să fie ars la crematoriu, scrie Observator.tv. 

Cazul a fost preluat de Parchet.

×
Subiecte în articol: Campina bebelus situatie nastere
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close