Antena 3 Actualitate Social Trafic restricționat în Capitală, în weekend. Ce zone trebuie să evite șoferii

Trafic restricționat în Capitală, în weekend. Ce zone trebuie să evite șoferii

06 Oct 2017   •   10:34
Trafic restricționat în Capitală, în weekend. Ce zone trebuie să evite șoferii
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă, 7 octombrie, între orele 14.00-22.00, pe banda I de circulaţie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona şi Str. Jules Michelet, pentru buna desfăşurare a Festivalului Internaţional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Notarra, informează Brigada Rutieră. 

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de duminică, 8 octombrie 2017, între orele 16.30-18.00, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Cristian Popişteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen - Fest'. 

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia. 

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close