Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimele două zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"

Ultimele două zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"

Ultimele două zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"
30 Aug 2017   •   12:31

Febra fotografiilor și filmulețelor de vacanță se apropie de sfârșit. Iar pentru a participa la concursul nostru, Vedere din vacanță, al cărui premiu cel mare este o excursie de vis în Creta, oferită de Paralela 45, mai aveți la dispoziție mai puțin de două zile. Aproape 2.600 de cititori ne-au trimis deja fotografii și filmulețe din momentele lor de relaxare. De pe plajele Greciei sau de pe străzile Barcelonei, de la un răsărit de soare în Bulgaria la un peisaj de pe Parâng, de la zidul Berlinului la piramidele din Egipt, vizitatorii site-ului Antena3.ro ne-au arătat că românii sunt absolut peste tot. 

Dacă doriți și dumneavoastră să câștigați un sejur de vis în Creta oferit de Paralela 45 sau o serie de gadgeturi fantastice de la Evolio e foarte ușor. Dar chiar trebuie să vă grăbiți! Nu trebuie decât să încărcați până pe 31 august, o fotografie sau un filmuleț pe site-ul Antena3.ro, la secțiunea Vedere din Vacanță, iar pe 5 septembrie, juriul nostru vă poate premia.

Și încă ceva foarte important: dacă vreți să câștigați premiul de popularitate, o fantastică dronă, mobilizați-i pe cei dragi să vă VOTEZE fotografia sau filmulețul. 

×
Subiecte în articol: concurs
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close