Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea a făcut ravagii în București. Tramvaie blocate şi copaci căzuţi pe maşini, din cauza vântului - FOTO

Vremea a făcut ravagii în București. Tramvaie blocate şi copaci căzuţi pe maşini, din cauza vântului - FOTO

Vremea a făcut ravagii în București. Tramvaie blocate şi copaci căzuţi pe maşini, din cauza vântului - FOTO
22 Feb 2019   •   21:44

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că în intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti și Ilfov.

Au fost 44 de cazuri în București şi șase în Ilfov (10 autoturisme avariate, 12 copaci căzuți, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuți şi șapte panouri publicitare desprinse).

Pe bulevardele Ion Mihalache și Mărăști, au căzut pomi pe carosabil și pe șinele de tramvai, iar pe aleea Obcina Mică un pom a căzut pe patru autoturisme.

„Intervenim și în aceste momente. De la începutul codului galben, ISU București-Ilfov a gestionat 50 de intervenții. Începând cu ora 16.00, ISU a transmis mesaje prin intermediul panourilor electronice despre cum să se protejeze. Codul se va întinde până mâine(n.r. - sâmbătă), la ora 16.00. Așteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile”, a declarat Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISU București, pentru Antena 3. 

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată, vineri seara, pe Şoseaua Crângaşi, din cauza unei defecţiuni tehnice, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB) pe Twitter.

Capitala a intrat, vineri, sub cod galben de vânt puternic. Vântul se va intensifica, astfel că va avea viteze în medie de 55…65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent.

Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -7…-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Citește și: Ninge în București. Capitala a intrat sub cod galben de vânt puternic

 

×
Subiecte în articol: vant vreme
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close