Antena 3 CNN Actualitate Un şofer prins fără triunghi reflectorizant pe autostradă şi-a făcut cruce atunci când poliţistul i l-a dat pe al lui

Un şofer prins fără triunghi reflectorizant pe autostradă şi-a făcut cruce atunci când poliţistul i l-a dat pe al lui

Un şofer prins fără triunghi reflectorizant, în timp ce se afla pe banda de urgenţă de pe autostrada A1, în Timiş, şi-a făcut cruce atunci când poliţistul nu l-a amendat, ci i l-a dat pe al lui, cu condiţia să îl înapoieze.

Un şofer prins fără triunghi reflectorizant pe autostradă şi-a făcut cruce atunci când poliţistul i l-a dat pe al lui
Sursa foto: Facebook | Kovacs Valer
de Georgiana Adam    |    25 Apr 2024   •   10:40

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul ore 16.15, atunci când şoferul a fost nevoit să tragă pe banda de urgenţă a autostrăzii A1, după ce i s-a stricat maşina. Rămas şi fără baterie, bărbatul nu a putut activa avariile, astfel încât să fie observat de ceilalţi participanţi la trafic.

Poliţistul Kovacs Valer, urmărit de sute de mii de români pe reţelele sociale, se afla în patrulare în acel moment şi a oprit pentru a-l verifica pe şofer. Acesta i-a amintit că, atunci când staţionează pe banda de urgenţă, are anumite obligaţii, printre care şi cea de a monta un triunghi reflectorizant.

Şoferul a încercat timp de câteva minute să găsească triunghiul reflectorizant, pe care nu îl avea, şi în momentul în care se aştepta să primească o amendă a avut parte de un gest de omenie din partea poliţistului.

Acesta din urmă i-a oferit triunghiul reflectorizant pe care îl avea pe motocicleta sa, cu condiţia să îl înapoieze după ce maşina sa va fi ridicată de o platformă.

În acel moment, şoferul şi-a făcut cruce şi i-a spus poliţistului: "Ca dumneavoastră, la polițiști, nu prea am întâlnit".

. "Ca dumneavoastră, la polițiști, nu prea am întâlnit". (urmăriți până la sfârșit) #politia #romania #respect

Publicată de Kovacs Valer pe Miercuri, 24 aprilie 2024

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close