Antena 3 CNN Actualitate Solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea

Solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea

Solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea
de S.T.    |    11 Apr 2016   •   00:25

Mezinul familiei Bodnariu a revenit în grija părinţilor săi, după ce judecătorii norvegieni au decis că băiețelul pe nume Ezekiel trebuie dat înapoi familiei.

Decizia judecătorului, parțial favorabilă, anulează hotărârea Barnevernet de a lua pe Ezekiel în custodie. Decizia nu se referă însă și la fetele familiei. 

Cazul Bodnariu, pe larg AICI

Copiii familiei românului Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţiei sale Ruth, asistentă medicală, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. De asemenea, părinţii ar fi suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

Mii de oameni sunt solidari cu familia Bodnariu. Urmează proteste ample în toată lumea

Titus Corlăţean, senator PSD, fost ministru de Externe, a declarat, duminică, la Antena 3, că dacă se va face un efort de solidaritate, părinții se vor lupta și dacă va exista un demers politic serios, șansele ar fi mult mai mari pentru înapoierea copiilor Bodnariu.

Director de grădiniță din Oslo, dezvăluiri despre Barnevernet

„Nu este o minune că primul copil a fost eliberat. Există o presiune internațională asupra Norvegiei și a sistemului Barnevernet. Tot mai multe cazuri au fost demascate, este vorba de abuzuri grave”.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close