Antena 3 CNN Actualitate Soțul Adelei, devastat de durere, după ce polițista a fost înmormântată: ”Îngerul meu m-a părăsit”

Soțul Adelei, devastat de durere, după ce polițista a fost înmormântată: ”Îngerul meu m-a părăsit”

Adela, poliţista de 25 de ani care a fost găsită împuşcată în baia Gării din Strehaia, a fost condusă vineri pe ultimul drum.

Soțul Adelei, devastat de durere, după ce polițista a fost înmormântată: ”Îngerul meu m-a părăsit”
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2022   •   08:58

Sorin, soțul polițistei a transmis un mesaj de adio după înmormântarea tinerei.

Ulterior, bărbatul a postat  pe pagina sa de Facebook mai multe de fotografii din ziua nunții și a scris un mesaj de adio.

”În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Adela Loredana era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Tânăra din Filiaşi era căsătorită de numai câteva luni, respectiv din septembrie 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist.

Pe 19 ianuarie, tânăra şi-a pus capăt zilelor cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia.

Apropiaţii sunt şocaţi şi spun că nu-şi pot explica gestul tinerei: „Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla așa ceva.”, ”Este un șoc pentru noi toți. Apropiați colegi, nu avem cuvinte, e foarte greu.”, ”Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape un copil.”, ”O fata nemaipomenită, frumoasă, respectuoasă.”, ”Era o floare. Și cuminte și frumoasă.”, ”Ne-am cutremurat. Ce să mai zicem. Ne-am cutremurat când am auzit.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Adela se căsătorise recent

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute. Unul dintre prietenii fetei a făcut mărturii despre mesajul de adio pe care aceasta i l-a transmis soțului.

Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțul ei, în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge.

La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

×
Subiecte în articol: politista Strehaia
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close