Antena 3 CNN Actualitate Specialist criminolog: Oasele găsite în casa lui Dincă nu îi aparțin Alexandrei. Care este explicația?

Specialist criminolog: Oasele găsite în casa lui Dincă nu îi aparțin Alexandrei. Care este explicația?

Specialist criminolog: Oasele găsite în casa lui Dincă nu îi aparțin Alexandrei. Care este explicația?
31 Iul 2019   •   15:32

Dan Antonescu, specialist criminolog, a precizat că oasele găsite în locuința lui Gheorghe Dincă nu îi pot aparține Alexandrei.

Acesta a subliniat că s-a demonstrat deja că în acel butoi nu erau condiții pentru incinerarea unui cadavru, însă, va fi dificil de aflat proveniența acestor oase din cauza vechimii lor.

Dan Antonescu a precizat că vechimea oaselor va fi dificil de stabilit deoarece au fost arse.

„Autorul minte și încearcă să conducă spre direcții greșite ancheta. Este posibil ca aceste oase să aparțină unei alte fete. Sau varianta ideală, să nu uităm că omul acesta a avut comenzi de reparat, de construit cavouri, locuri de veci în cimitir și este cunoscut că mai ales faptul că studenții de la medicnă cumpără pe câțiva lei oseminte pe care să le folosească la documentarea în facultate. Este posibil ca el să fii luat ceva, oamenii respectivi poate au vrut să cumpere doar o anumită parte și ceea ce a rămas a pus pe foc în sensul că pot fi distruse”, a precizat specialistul criminolog Dan Antonescu.

„Individul acesta trebuie să spună adevărul. I-a plimbat pe niște coclauri, el cunoaște toate aceste locuri. Nu poate invoca că nu își amintește. Este un mincinos”, a mai adăugat Dan Antonescu.

×
Subiecte în articol: oase Gheorghe Dincă criminal caracal
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close