Antena 3 CNN Actualitate Sportiv de 9 ani, bătut cu sălbăticie de colegi. "E un BOTEZ de iniţiere". Reacţia şocantă a antrenorului

Sportiv de 9 ani, bătut cu sălbăticie de colegi. "E un BOTEZ de iniţiere". Reacţia şocantă a antrenorului

Sportiv de 9 ani, bătut cu sălbăticie de colegi. "E un BOTEZ de iniţiere". Reacţia şocantă a antrenorului
de O.P.    |    12 Feb 2014   •   10:47

 "Botez" cu pumni şi picioare. De asta a avut parte un copil de 9 ani în timpul primului său cantonament la hochei. Băiatul, jucător la un club sportiv din Suceava, a fost bătut şi umilit de colegii de echipă. Antrenorul lotului ştia că între copii există obiceiul să-şi administreze o bătaie "de iniţiere", cum a numit-o el, dar n-a luat măsuri. 

Agresiunile şi umilinţele au continuat până când băiatul şi-a chemat părinţii să-l ia acasă şi să-l scape de coşmar. Copilul de 9 ani a fost ţinta batjocorii colegilor săi de echipă, cu 3 ani mai mari decât el, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele ca să-i facă "botezul" ca hocheist... Aşa-zisul botez a avut loc în timpul unui cantonament la Ploieşti al echipei de hochei Under 12 din Suceava.

Băiatul şi-a sunat părinţii mai multe seri la rând şi le-a povestit ce păţeşte.

În cele din urmă, pentru că bătăile nu încetau, părinţii au bătut un drum de 400 de kilometri ca să-şi ia copilul acasă.

Luat la întrebări, antrenorul echipei de hochei a explicat, cu seninătate, că "botezul" este un obicei vechi de când lumea în echipele sportive.

Nici părinţii care au însoţit echipa în catonament nu i-au supravegheat pe copii, cu toate că exact pentru asta plecaseră împreună cu lotul.

Părinţii copilului care a fost bătut şi umilit spun că vor anunţa autorităţile. Oamenii speră că nu vor mai trece şi alţi copii prin ce a trecut băiatul lor.

×
Subiecte în articol: hochei violenta botez
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close