Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Firma care a vândut terenul Ioanei Băsescu era declarată INACTIVĂ FISCAL, nu în inactivitate

Subiectiv: Firma care a vândut terenul Ioanei Băsescu era declarată INACTIVĂ FISCAL, nu în inactivitate

Subiectiv: Firma care a vândut terenul Ioanei Băsescu era declarată INACTIVĂ FISCAL, nu în inactivitate
15 Apr 2014   •   21:10

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, membru al comisiei parlamentare de anchetă Nana, a declarat, în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", că firma care a vândut terenul Ioanei Băsescu era declarată "inactivă fiscal de către Fisc", ea având ca obiect principal de activitate vânzarea şi cumpărarea de imobile/terenuri.

"Ceea ce a spus Gabriela Firea nu era o părere personală. Am descoperit din documente oficiale, dar şi din audieri, o serie întreagă de nereguli, lucruri care cel puţin nasc suspiciuni. Şi anume, între altele, faptul că firma a care a vândut Ioanei Băsescu terenul de la Nana era declarată inactiv fiscal de către Fisc, nu că era în inactivitate", a declarat senatorul Şerban Nicolae.

"Fiscul consideră că o astfel de firmă nu există", a mai spus senatorul.

În plus, senatorul a arătat obiectul de activitate al firmei era chiar acela de  vânzare/cumpărare de imobile şi terenuri, deci nu se poate considera că "şi-au vândut şi ei un activ ca să mai facă rost de bani".

×
Subiecte în articol: Subiectiv Serban Nicolae Ioana Basescu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close