Antena 3 CNN Actualitate Surse: Mircea Băsescu, Bercea Mondial şi Marian Căpăţână, afaceri în port

Surse: Mircea Băsescu, Bercea Mondial şi Marian Căpăţână, afaceri în port

Surse: Mircea Băsescu, Bercea Mondial şi Marian Căpăţână, afaceri în port
16 Iul 2014   •   19:41

În ediţia de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei" a fost prezentată o informaţie, venită din surse judiciare, cum că Mircea Băsescu, Marian Căpăţână şi Bercea Mondial ar fi făcut demult afaceri împreună, cele mai multe în portul Constanţa. Mai exact, Marian Căpăţână ar fi fost intermediarul acestor afaceri - ceea ce înseamnă că nu era neapărat necesar ca Mircea Băsescu şi Bercea să se fi cunoscut personal o perioadă de timp. Ei doar împărţeau beneficiile "muncii" comune. Dacă lucrurile stau aşa, e de neînţeles secretomania organelor statului care au sigur cunoştinţă de această caracatiţă.

Prezent în studioul emisiunii, senatorul liberal Marius Obreja a amintit un episod interesant, din perioada în care se afla la conducerea AVAS.

"Întâmplarea a făcut ca în 2012, să am două runde de discuţii cu domnul Căpăţână. Era interesat de oferta pe care o avea AVAS-ul la societatea Aversa. Angajaţii mi-au spus că a vehiculat numele Băsescu în instituţie. O spun cu toată responsabilitatea" a povestit Marius Obreja.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close