Antena 3 CNN Actualitate Presupusul ucigaș al celor doi tineri din Iași a mers la spital imediat după crimă. Medic: ”Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă!”

Presupusul ucigaș al celor doi tineri din Iași a mers la spital imediat după crimă. Medic: ”Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă!”

Tânărul marocan, suspectat că i-a ucis pe studenții din Iași, s-a dus la spital înainte de a fugi din țară. Avea o tăietură la mâna dreaptă și le-a spus medicilor că s-a rănit într-un geam.

Presupusul ucigaș al celor doi tineri din Iași a mers la spital imediat după crimă. Medic: ”Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă!”
Sursa foto: Poliția Română
de Paul Ciurari    |    14 Dec 2021   •   10:47

”Un pacient cu vârstă aproximativă 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică. 

S-a rezolvat placa prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând să revină pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

Cine este Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul crimei de la Iași

Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr originar din maroc, student la UMF Iași, este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare internațională în lipsă.

Magistrații Tribunalului Iași au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, astfel că au dispus arestarea preventivă în lipsă faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat.

Instanța a dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă față de Ahmed Sami El Bourkadi, care, potrivit unor surse, ar fi, de asemenea, student la UMF Iași, la fel ca și victimele sale.

Numele suspectului și fotografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la persoanele urmărite internațional. Acesta are părinții din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian, potrivit Mediafax.

Anchetatorii spun că au indicii cu privire la locul unde tânărul s-ar putea ascunde la această oră și speră ca în cel mai scurt timp să fie prins. 

Procurorul de caz, despre tinerii uciși și incendiați, într-o vilă din Iași: ”Moartea a fost violentă. Au fost înjunghiați”

Mihaela Apostol, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, a spus că moartea tinerilor uciși și incendiați, într-o vilă de lux din Iași, a fost una extrem de violentă, cei doi având multiple leziuni.

”Moartea tinerei a fost violentă fiind datorată insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, atebraț stâng și drept.

Moartea tânărului a fost, de asemenea, violentă, consecință a mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică hemifaciesului stâng, regiunii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

Cei doi au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezintă leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc.

 

×
Subiecte în articol: crima Iași Ahmed Sami El Bourkadi
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close