Antena 3 CNN Actualitate El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. A fost dat în urmărire internațională

El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. A fost dat în urmărire internațională

Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr originar din maroc, student la UMF Iași, este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare internațională în lipsă.

El este principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași. A fost dat în urmărire internațională
Sursa foto: Poliția Română
de Adelina Miron    |    13 Dec 2021   •   19:24

Magistrații Tribunalului Iași au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, astfel că au dispus arestarea preventivă în lipsă faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Instanța a dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă față de Ahmed Sami El Bourkadi, care, potrivit unor surse, ar fi, de asemenea, student la UMF Iași, la fel ca și victimele sale.

Numele suspectului și fotografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la persoanele urmărite internațional. Acesta are părinții din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian, potrivit Mediafax.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Citește și: Rezultatele autopsiei tinerilor uciși în vila din Iași. Fata a fost înjunghiată de 33 de ori

Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei din Maroc, Youssef Ajniyah, ambii studenți la UMF Iași, au fost înjunghiați de mai multe ori, în vila în care locuiau. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

×
Subiecte în articol: crima Iași suspect
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close