Sute de câini de rasă s-au întrecut într-un concurs de frumuseţe, la Arad (VIDEO)

06 Dec 2009   •   19:56
Sute de câini de rasă s-au întrecut într-un concurs de frumuseţe, la Arad (VIDEO)


Frumuseţea cere sacrificii şi asta nu e mai puţin adevărat dacă eşti patruped. Sute de câini de rasă care s-au întrecut într-un concurs de frumuseţe, la Arad, ne-au dezvăluit prin ce trec înainte de fiecare eveniment. Competiţia e la fel de acerbă ca la un concurs de Miss.

Dacă e adevărat că în recipientele mici se ţin esenţele tari, atunci putem spune că la concursul de la Arad, s-au adunat cele mai tari esenţe din ţară. Bichonii, caniche-ii, pudelii şi alţi căţei de jucărie cărora le stă bine doar cu fundiţe pe cap au atras toate privirile.

Frumuseţea, însă, cere sacrificii, chiar şi la câini. Animalul se plimbă, se dresează, se masează, apoi se şamponează şi abia la final se frizează.

Atâtea etape, de ţi se scoală părul în cap. Dar toate sacrificiile merită. Patrupedul care câştigă concursul are şanse să obţină titlul de campionul campionilor.

Când vine vorba de căţei mai mari, pregătirile pentru concurs devin, şi ele, mai mari. Şi cum părul este mai... lăţos, are nevoie de o îngrijire şi mai specială.

Totul în numele faimei. După privirile din ochii concurenţilor, însă, ne dăm seama că cei mai câştigaţi sunt căţeii cu părul scurt.Observator

x close