Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr şi-a dat foc la Lamborghini în timp ce încerca să facă frigărui la eşapament

Un tânăr şi-a dat foc la Lamborghini în timp ce încerca să facă frigărui la eşapament

Un tânăr şi-a dat foc maşină, un Lamborghini de peste 300.000 de euro, în timp ce încerca să facă frigărui la flăcările de la eşapament, în timp ce tura puternic motorul.

Un tânăr şi-a dat foc la Lamborghini în timp ce încerca să facă frigărui la eşapament
Sursa foto: YouTube
de Alin Tarnovschi    |    02 Iun 2021   •   16:30

Totul s-a întâmplat într-un garaj, în China, în momentul în care mai mulţi tineri, cu maşini sport, s-au adunat pentru a face videoclipuri pe care să le posteze apoi pe reţelele sociale.

La un moment dat, unuia dintre tineri i-a venit ideea să facă frigărui la flăcările ieşite pe eşapamentul unui Lamborghini Aventador în valoare de peste 300.000 de euro.

În clipul video se poate observa cum şoferul, aflat la volan, accelerează puternic apoi ia piciorul de pe acceleraţie, iar motorul scoate flăcări pe toba de eşapament.

Un alt tânăr ţine în mână o frigăruie şi prăjeşte carnea la flăcările ce ies pe eşapament.

Din nefericire pentru ei, în timpul "grătarului", motorul V12 al bolidului a luat foc. Niciunul dintre tinerii aflaţi în garaj, în ciuda faptului că toţi erau pasionaţi de maşini puternice, nu a ştiut ce să facă în acel moment.

În scurt timp, fumul gros care ieşea din motor s-a risipit, iar apoi un lichid de culoare roşie a început să se scurgă de sub maşină.

În China, un astfel de model de Lamborghini poate să coste chiar şi peste un milion de dolari din cauza taxelor guvernamentale impuse bogaţilor.

×
Subiecte în articol: lamborghini
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close