Antena 3 CNN Actualitate Mesajul tinerei agresate într-un bloc din Alba Iulia pentru polițiști: „Le mulțumesc. Și-au făcut treaba extraordinar”

Mesajul tinerei agresate într-un bloc din Alba Iulia pentru polițiști: „Le mulțumesc. Și-au făcut treaba extraordinar”

Mesajul tinerei agresate într-un bloc din Alba Iulia pentru polițiști: „Le mulțumesc. Și-au făcut treaba extraordinar”
22 Noi 2018   •   19:36

Tânăra agresată în scara unui bloc din Alba Iulia le-a transmis un mesaj polițiștilor care s-au implicat în acest caz pentru a le mulțumi. 

„Vreau să le mulțumesc și celor de la poliție pentru că au avut un caz extrem de greu. Vreau să-i mulțumesc agentului Belei Mădălin pentru că a venit de acasă și a mers în oraș, a căutat pe camere. I-am dat foarte puține detalii. Și celorlalți polițiști le mulțumesc, care și-au făcut treaba extraordinar, chiar dacă sunt tineri. Niciodată nu mi-a fost frică de așa ceva”, a spus tânăra. 

Citiți și Tânăra agresată într-un bloc din Alba Iulia rupe tăcerea: Am văzut și eu imaginile, aveam impresia că nu e vorba despre mine

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba-Iulia, aștepta liftul în momentul în care un bărbat stătea la pândă în spatele ei. Imediat ce s-a asigurat că nu e nimeni în jur, bărbatul a lovit-o cu un pumn în faţă. Fata s-a prăbușit inconştientă la pământ, după care individul i-a furat telefonul şi portofelul și a fugit. 

Bărbatul suspectat că a bătut cu bestialitate o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba a fost reţinut de poliţişti. Acesta are 33 de ani și nu e la prima abatere.  Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol.

Citiți și Cine sunt polițiștii care l-au prins pe bărbatul care a agresat o tânără în scara blocului

×
Subiecte în articol: Alba Iulia tanara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close