Antena 3 CNN Actualitate Tânăra mamă din Botoşani, care s-a aruncat cu copiii pe geam, a fost reţinută pentru 24 de ore

Tânăra mamă din Botoşani, care s-a aruncat cu copiii pe geam, a fost reţinută pentru 24 de ore

Tânăra mamă din Botoşani, care s-a aruncat cu copiii pe geam, a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie dusă în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

de Georgiana Adam    |    23 Aug 2023   •   11:36

Tânăra în vârstă de 23 de ani a avut discernământ în momentul în care a comis crima, asta au stabilit medicii care au supus-o unei expertize psihiatrice. Astfel, anchetatorii au decis ca ea să fie reţinută pentru 24 de ore şi să răspundă pentru fapta sa.

Astăzi, ea va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Ulterior publicării acestui articol, judecătorii au admis cererea procurorilor şi au emis un mandat de arestare pe numele femeii.

Citeşte şi: Tatăl copiilor aruncați în gol chiar de mama lor rupe tăcerea: ”Am întrebat-o ce are... Mi-a dat un mesaj, dar nu am bănuit niciodată!”

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (20-21 august 2023), atunci când tânăra mamă, împreună cu cei doi copii de 2, respectiv 3 ani, erau cazaţi la un hotel din Botoşani. A aşteptat ca cei mici să adoarmă, iar în miez de noapte i-a luat pe micuţi în braţe şi a sărit cu ei de pe geamul camerei.

Întâmplarea a făcut ca femeia să rămână agăţată de pervazul din faţa geamului, în timp ce copiii au căzut pe trotuar. Băiatul de doi ani s-a stins pe loc din cauza impactului, iar fratele său a ajuns la spital în stare foarte gravă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, o ambulanţă dar şi un negociator.

În timpul negocierilor, femeia a fost imobilizată de forţele de ordine.

Cu puţin timp înainte de tragedie, tânăra mamă i-a trimis soţului un mesaj de adio.

×
Subiecte în articol: Botoșani IPJ Botosani Poliția Română
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close