Antena 3 CNN Actualitate Târgu Mureş. Din cauza datoriilor, mii de persoane vor rămâne fără apă de săptămâna viitoare

Târgu Mureş. Din cauza datoriilor, mii de persoane vor rămâne fără apă de săptămâna viitoare

Târgu Mureş. Din cauza datoriilor, mii de persoane vor rămâne fără apă de săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: charlesandhudson.com
08 Sep 2011   •   10:56

Mii de persoane din Târgu Mureş vor rămâne fără apă potabilă, de săptămâna viitoare, după ce Compania regională Aquaserv a anunţat, joi, că va sista furnizarea apei potabile către 50 de asociaţii de proprietari din Târgu Mureş cu datorii mari, informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, decizia de sistare a apei potabile a fost luată după ce au fost parcurse toate etapele legale, în încercarea de a se recupera datoriile scadente ale celor 50 de asociaţii de proprietari din Târgu Mureş.
   
"Compania Aquaserv este nevoită ca, începând cu data de 12 septembrie 2011, să sisteze furnizarea apei potabile către asociaţiile de proprietari cu datorii mari către companie. Cele 50 de asociaţii de proprietari către care se va sista furnizarea apei potabile începând de luni, 12 septembrie, au fost selectate în funcţie de vechimea datoriilor, acestea având datorii cu o vechime de cel puţin 90 de zile", se arată în comunicat.
   
Reprezentanţii Aquaserv afirmă că intenţia lor este de a aplica măsurile restrictive doar la punctele de consum cu datorii, motiv pentru care le solicită administratorilor de la asociaţiile vizate să le indice care sunt scările de bloc cu cele mai mari datorii.
   
Datoriile totale ale asociaţiilor de proprietari din tot municipiul către Aquaserv totalizează peste trei milioane de lei. Asociaţiile de proprietari vizate de sistare au datorii de peste 444.600 de lei şi totalizează 7.065 de persoane.
  

×
Subiecte în articol: persoane apa cauza apa potabila
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close