Antena 3 CNN Actualitate Tatăl tânărului care a murit străpuns de o ţeavă a refugiului de tramvai, prădat de hoţi chiar după accident

Tatăl tânărului care a murit străpuns de o ţeavă a refugiului de tramvai, prădat de hoţi chiar după accident

Tatăl tânărului care a murit străpuns de o ţeavă a refugiului de tramvai, prădat de hoţi chiar după accident
Sursa foto: Foto:pixabay.com
11 Ian 2016   •   22:24

Bărbatul spune că unul dintre pasagerii din microbuzul cu care venea de la aeroport i-a luat portofelul şi face apel la acesta să îi înapoieze actele, majoritatea fiind documente emise de instituţii europene, foarte greu de obţinut şi fără de care nu poate profesa.

Marian Chirilă, tatăl tânărului mort în condiţii atât de îngrozitoare, care călătorea împreună cu fiul său, a fost jefuit chiar de unul dintre ceilalţi pasageri în clipele în care fiul său agoniza pe scaunul de care fusese ţintuit de ţeava ucigaşă. Bărbatul nu înţelege însă cum, în astfel de momente, există şi oameni care nu se gândesc decât la un câştig uşor.

Marian Chirilă spune că unul dintre pasagerii din microbuz i-a furat portofelul şi face apel la acesta, cerându-i să îi înapoieze măcar actele, majoritatea documente emise de instituţii europene, foarte greu de obţinut şi fără de care nu poate profesa.
Sursa: adevărul.ro

×
Subiecte în articol: accident microbuz
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close