Antena 3 CNN Actualitate Tatăl unuia dintre violatorii de la Vaslui face acuzaţii grave: A luat bani de la noi!

Tatăl unuia dintre violatorii de la Vaslui face acuzaţii grave: A luat bani de la noi!

Tatăl unuia dintre violatorii de la Vaslui face acuzaţii grave: A luat bani de la noi!
17 Aug 2015   •   16:00

"E dură pedeapsa, nu s-a luat în calcul vinovăţia fiecăruia", a declarat tatăl lui Petrică Bolboceanu, condamnat la 7 ani de închisoare pentru infracţiunile de viol în formă agravantă şi lipsire de libertate, în dosarul violului de la Vaslui.

Tatăl lui Petrică Bolboceanu le-a spus jurnaliştilor că tânăra de 18 ani a mers de bunăvoie cu cei şapte băieţi şi că şi-a schimbat declaraţia din pricina tatălui ei.

Mai mult, bărbatul susţine că avocata victimei a primit bani din partea familiilor agresorilor, deşi acum "zâmbeşte pe la televizor".

"Avocata, să îi fie ruşine că a luat bani de la noi. Noi am plătit avocatul, nu altcineva", a spus bărbatul.

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi, luni, de Judecătoria Vaslui, la pedepse cuprinse între 5 ani şi opt luni şi 8 ani şi patru luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din staţia de autobuz din municipiul Vaslui.

Vă invităm să vă spuneţi părerea în legătură cu sentinţa în cazul violului de la Vaslui, trimiţându-ne mesaje pe adresa de e-mail [email protected].

Antena 3 vă mulţumeşte pentru
miile de mesaje şi fotografii trimise pe adresa [email protected].

×
Subiecte în articol: viol Vaslui Nu abuzurilor
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close