Antena 3 CNN Actualitate Un taximetrist din Constanţa şi-a transformat maşina în discotecă pe patru roţi

Un taximetrist din Constanţa şi-a transformat maşina în discotecă pe patru roţi

Un taximetrist din Constanta şi-a transformat maşina în discotecă pe patru roţi, iar acum le cântă clienţilor melodii celebre în timp ce îi duce la destinaţie.

Un taximetrist din Constanţa şi-a transformat maşina în discotecă pe patru roţi
de Cătălina Buzoianu    |    11 Feb 2021   •   13:15

Localnicii care au aflat de el îl sună mai tot timpul şi chiar au prins curaj să cânte şi ei împreună cu soşerul. Giani Baidoc e cel mai iubit taximetrist la mare, iar Facebook s-a umplut de laude şi aprecieri.

Faceţi cunoştinţă cu Giani Baidoc, un constănţean de 45 de ani, care îmbină pasiunea pentru condus cu pasiunea pentru muzică. Giani şi-a instalat un ecran, câteva boxe performante şi un microfon, pentru care a cheltuit o mică avere.

De fiecare dată când pleacă de acasă pe traseu îşi pune în funcţiune toată instalaţia. Nu doar sunetul e de karaoke, ci şi interiorul taxiului. Pe tavan există lumini de discotecă, la portierele din spate a pus perdele albastre, iar între scaune are montat un glob pentru lumini de discotecă. 

La început timizi, clienţii se cam fereau de taxiul lui Giani. Ulterior, au început să se simtă bine şi îşi fac rezervare numai să meargă cu maşina-karaoke.

Acum, Giani nu mai face faţă clienţilor, care de abia aşteaptă să se plimbe cu taxiul şi să cânte.

Pentru că sistemul este unul foarte bine gândit, atenţia lui Giani de la condus nu este distrasă. Mâinile le ţine pe volan, iar privirea este permanent în faţă. Giani Baidoc le-a demonstrat astfel colegilor că poţi să ieşi din tiparele taximetriei dacă ai talent şi pasiune pentru artă şi frumos.

×
Subiecte în articol: taximetrist taxi Constanța
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close