Antena 3 CNN Actualitate Tentativă de sinucidere la Baia Mare: O bătrână bolnavă de Alzheimer s-a aruncat de la etajul al treilea

Tentativă de sinucidere la Baia Mare: O bătrână bolnavă de Alzheimer s-a aruncat de la etajul al treilea

Tentativă de sinucidere la Baia Mare: O bătrână bolnavă de Alzheimer s-a aruncat de la etajul al treilea
Sursa foto: alzheimer
04 Ian 2010   •   08:26

Şi-a dorit moartea. La asta a ajuns o bătrână din Baia Mare, bolnavă de Alzheimer, care s-a aruncat aseară în gol de la etajul al treilea al blocului unde locuia şi a supravieţuit impactului cu solul. Căderea i-a fost atenuată de copacul din faţa blocului.


Un vecin a văzut-o primul pe femeie, după ce acesta s-a aruncat de la etaj. Bătrâna zăcea în grădiniţa din faţa blocului, cu trupul zdrobit. Dar era conştientă.

A profitat de un moment când îngrijitoarea a plecat de lângă ea şi s-a aruncat în gol pe fereastra de la bucătărie. De la etajul al treilea. N-a murit însă. Căderea i-a fost atenuată de copacul din faţa blocului.

N-a lăsat niciun bilet. Motivele se pot intui însă. Le şoptesc vecinii. Femeia suferea de Alzheimer şi li se plângea că familia ar vrea să o interneze într-un azil. Duminică, însă, ceva pare să o fi supărat şi mai tare.Toată ziua ar fi ameninţat că se omoară. Iar seara, povesteşte îngrijitoarea ei, o ceartă cu ginerele ar fi împins-o să ia hotărârea.



Cazul e cercetat acum şi de poliţie. Bătrâna de 71 de ani e internată în continuare în stare gravă la spitalul din Baia Mare.

Observator

×
Subiecte în articol: boala Alzheimer sinucidere
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close