Antena 3 CNN Actualitate Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Un cunoscut polițist invocă varianta unui omor

Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Un cunoscut polițist invocă varianta unui omor

Teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Un cunoscut polițist invocă varianta unui omor
30 Apr 2019   •   13:07

O nouă teorie-bombă despre moartea lui Răzvan Ciobanu a fost făcută publică. Vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție Marian Burlacu susține că ar fi vorbă despre teoria unei infracțiuni de omor.

Citește și: Răzvan Ciobanu se pregătea de un proces în instanța. Avocata creatorului de modă a făcut noi dezvăluiri

”Văzând acele imagini, consider că ar fi teoria unei infracțiuni de omor. Având n vedere modul de producere al acestui accident, faptul că acest autoturism a mers 800 de metri în linie dreaptă, apoi ar fi întâlnit o groapă, ar fi deviat. La primul impact cu orice obiect și-ar fi schimbat direcția. E clar că nu ar fi mers drept. 

Știu că există informația că ar fi trimis un mesaj text. În acest mod, șoferul nu ar fi putut avea un accident, iar în contextul în care au apărut imaginile, cadavrul nu ar fi ajuns acolo. Faptul că airbagurile s-au declanșat asta înseamnă că victima nu ar fi trebuit să aibă sângerări pe corp”, a declarat Burlacu.

Citește și: Declarația șocantă făcută de un cunoscut medic român, după moartea lui Răzvan Ciobanu

Citește și: Detalii uimitoare despre înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Ce spune un preot: ”A declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături” 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close