Antena 3 CNN Actualitate Timişoara. O femeie a aruncat la gunoi, din greşeală, 10.000 de euro

Timişoara. O femeie a aruncat la gunoi, din greşeală, 10.000 de euro

Timişoara. O femeie a aruncat la gunoi, din greşeală, 10.000 de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Iun 2011   •   17:47

O clipă de neatenţie se poate plăti, uneori, chiar şi cu 10.000 de euro. A păţit-o o femeie de 75 de ani, din Timişoara, care, din greşeală, a aruncat la gunoi o pungă în care se aflau banii. Când şi-a dat seama ce a făcut, era prea târziu. Banii dispăruseră.

10.000 de euro - o mică avere pentru femeia din Timişoara, pe care a strâns-o în ani de zile. De dimineaţă a plecat cu banii la bancă, să-i trimită fiului plecat în Belgia. Numai că, în drumul ei spre taxi, a luat şi gunoiul pentru a-l arunca. Din greşeală, în tomberon a aruncat ambele sacoşe, atât gunoiul, cât şi banii. Când şi-a dat seama ce a făcut, s-a întors într-un suflet acasă.

Speranţele să-şi recupereze banii sunt aproape nule. Când s-a văzut fără economiile de-o viaţă, femeia a intrat în stare de şoc.

"Aceasta, din păcate, a sesizat organele de poliţie după cinci ore", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Cinci ore în care poliţia putea să-l găsească pe făptaş. Acum va fi foarte greu să-i dea de urmă. Dacă îl vor prinde, acesta va fi acuzat de însuşirea unui bun necuvenit şi riscă ani grei de închisoare.

 


×
Subiecte în articol: bani euro gunoi punga femeie Timisoara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close