Antena 3 CNN Actualitate Tinerii liberali, alături de Crin Antonescu, au adus sâmbătă un omagiu eroilor Revoluţiei

Tinerii liberali, alături de Crin Antonescu, au adus sâmbătă un omagiu eroilor Revoluţiei

Tinerii liberali, alături de Crin Antonescu, au adus sâmbătă un omagiu eroilor Revoluţiei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Dec 2011   •   23:00

Tinerii liberali, împreună cu liderul partidului Crin Antonescu, s-au întâlnit, sâmbătă, la fântâna de la Universitate, pentru a aduce un omagiu celor eroilor care şi-au sacrificat viaţa în 1989, anunţă Mediafax.
   
Antonescu a spus, de la tribuna instalată lângă fântâna din Piaţa Universităţii, că se împlinesc 22 de ani de la începutul Revoluţiei şi că sunt discuţii între istorici dacă a fost revoluţie sau lovitură de stat. "A fost puţin din fiecare. Pentru mine, pentru noi, pentru cei care şi-au riscat viaţa, a fost o revoluţie adevărată, nu o lovitură de stat", a spus liderul PNL.
   
El a descris Revoluţia ca fiind cea cea mai frumoasă şi cea mai dureroasă amintire, frumoasă pentru că s-a luptat pentru libertate şi dureroasă pentru că apare întrebarea dacă au fost îndeplinite dorinţele celor care şi-au dat viaţa.
   
"După 20 de ani vedem că nu mai avem comunişti cu acte în regulă sau comunişti cu carnet, dar mai avem mult din abuzul statului împotriva cetăţeanului, din dispreţul puterii faţă de cei guvernaţi, din minciuna şi propaganda care ne-au otrăvit tinereţile", a spus liderul liberal, adăugând
"Dumnezeu să-i odihnească pe martirii Timişoarei, pe martirii Bucureştiului, pe martirii ţării".

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close