Antena 3 CNN Actualitate Toader, ironie maximă la adresa lui Iohannis: Nu pot evalua un profesor de Fizică

Toader, ironie maximă la adresa lui Iohannis: Nu pot evalua un profesor de Fizică

Toader, ironie maximă la adresa lui Iohannis: Nu pot evalua un profesor de Fizică
Sursa foto: foto: captura Antena 3
01 Ian 2019   •   23:15

Tudorel Toader a declarat, marți, la Antena 3, că i-a retrimis lui Klaus Iohannis raportul care stă la baza cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr și că face apel la președinte să-l recitească.

Citește și: Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Ministrul justiției a adăugat, legat de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a lua o decizie în ceea ce privește revocarea lui Augustin Lazăr, înainte de o pronunțare a instanței în acest caz, că nu poate să evaluez un profesor de fizică.

"'Oi fi eu ministrul justiției, dar nu pot evalua un profesor de Fizică pentru că, vreau să vă spun ceva - și să luați sensul simplu pe care-l spun - a cunoaște mecanismele statului de drept este mare finețe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani și ani și zeci de ani de zile.

Nu te duci tu pe scaunul acela și te alege poporul peste noapte președinte și devii tu atoateștiutor. (...) Nu excludem şi varianta contrară, să fie consiliat bine, dar să zică 'lasă că ştiu eu mai bine, simt eu altfel'", a spus Tudorel Toader, în interviul exclusiv acordat Oanei Zamfir, la Antena 3.

Citește și: Este Klaus Iohannis vinovat de înaltă trădare? Răspunsul lui Tudorel Toader

Citește și: Tudorel Toader: Nu am sentimentul de teamă că "dau foc la țară" cu amnistia și grațierea. Eu vin să sting focul

×
Subiecte în articol: tudorel toader Klaus Iohannis
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close