Antena 3 CNN Actualitate Top Forbes. Cine sunt vedetele care fac bani și după moarte. Michael Jackson ocupă prima poziție cu o sumă uriașă

Top Forbes. Cine sunt vedetele care fac bani și după moarte. Michael Jackson ocupă prima poziție cu o sumă uriașă

Top Forbes. Cine sunt vedetele care fac bani și după moarte. Michael Jackson ocupă prima poziție cu o sumă uriașă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    31 Oct 2019   •   10:23

TOP FORBES. Cântăreţul Michael Jackson ocupă pentru al şaptelea an consecutiv prima poziţie în topul celor mai bine plătite celebrităţi decedate, publicat de jurnaliştii revistei Forbes.

Michael Jackson a obţinut în ultimele 12 luni venituri totale de 60 de milioane de dolari.

TOP FORBES. Această sumă provine din redevenţele asociate celor 2,1 miliarde de difuzări în streaming ale cântecelor sale în Statele Unite (în creştere faţă de cele 1,8 miliarde de difuzări din 2018), din veniturile asigurate de catalogul muzical al casei sale de discuri Mijac Music, de un show care îi este consacrat în Las Vegas şi de contractul încheiat pe termen lung de fundaţia sa cu grupul Sony.

Elvis Presley, care a murit pe 16 august 1977, ocupă locul al doilea, cu venituri postume de 39 de milioane de dolari. 

TOP FORBES. Podiumul este completat de ilustratorul şi creatorul de benzi desenate Charles Schulz, clasat pe poziţia a treia, cu venituri postume de 38 de milioane de dolari.

Topul Forbes al celor mai bine plătite celebrităţi decedate este completat de: Arnold Palmer (30 milioane de dolari), Bob Marley (20 milioane de dolari), Dr. Seuss (19 milioane de dolari), John Lennon (14 milioane de dolari), Marilyn Monroe (13 milioane de dolari), Prince (12 milioane de dolari), Nipsey Hussle (11 milioane de dolari), XXXTentacion (10 milioane de dolari), Whitney Houston (9,5 milioane de dolari) şi George Harrison (9 milioane de dolari).
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close