Antena 3 CNN Actualitate Trenduri in materie de makeup pe care trebuie sa le incerci in 2017

Trenduri in materie de makeup pe care trebuie sa le incerci in 2017

Trenduri in materie de makeup pe care trebuie sa le incerci in 2017
11 Oct 2017   •   11:39

Femeile nu se pot satura de machiaj. A facut intodeauna parte din viata lor de zi cu zi si nu vei vedea nicio femeie sa iasa din casa fara o urma de culoare pe fata. In fiecare an apar trenduri noi in materie de makeup si nu mai avem rabdare sa le incercam. Anul asta nu se lasa mai prejos. Iata cateva dintre trendurile care merita mentionate.

Picaturi cu pigment

Unul dintre cele mai populare trenduri de anul acesta sunt picaturile cu pigment. Acest produs este conceput pentru a adauga culoare cremelor hidratante, serumurilor si chiar cremelor pentru protectie solara atunci cand le aplici pe ten. Poti adauga o picatura pentru acoperire mica sau mai multe pentru o acoperire mai mare. De asemenea le poti aplica direct pe fata pentru un aspect mai intens.

Farduri de pleoape colorate

De ce sa te limitezi la culorile obisnuite si sombre pentru pleoape cand poti sa iti arati partea distractiva si creativa cu farduri de pleoape si creioane de ochi colorate? Probabil ca ai vazut acest trend pe podiumurile de moda asa ca de ce sa nu le incerci si tu? Exista o multitudine de combinatii pe care le poti testa, dar cel mai bine este sa iti alegi propriile culori. Aplica-le asa cum a-i face-o in mod normal si nu uita de tus.

"Photosopeaza-ti" tenul

Atunci cand iti faci poze pot iesi in evidenta cele mai nedorite lucruri, precum cosurile. Ce bine ca exista aplicatii cu ajutorul carora poti ascunde aceste imperfectiuni, dar oare este o idee buna sa te bazezi doar pe ele? Bineinteles ca nu! Iti poti pregati tenul pentru o sesiune foto cu ajutorul produselor de machiaj potrivite. Incepe cu un primer menit pentru a-ti scunde imperfectiunile de pe fata, apoi foloseste un fond de ten lichid care iti va netezi tenul. Termina cu o pudra pentru a fixa machiajul.

Tusul excentric

Tusul clasic este de domeniul trecutului. Astazi este la moda tusul excentric si fardul de pleoape dramatic care intoarce toate privirile. Gandeste-te la linii groase, modele distractive, codite groase si margini bine definite atunci cand aplici fardul de pleoape si tusul. Anul acesta machiajul dramatic este la moda si este considerat cel mai popular trend din 2017.

Detoxifierea cu carbune

Detoxifierea a fost mereu promovata pentru faptul ca iti face tenul sa para mai deschis la culoare si mai sanatos. Una dintre cele mai populare metode de detoxifiere este cea care contine carbune printre ingredientele principale. Carbunele este cunoscut pentru faptul ca poate scoate impuritatile blocate in pori. Exista o multime de produse de infrumusetare ce au acest produs in componenta lor asa ca este imposibil sa nu gasesti unul care ti se potriveste.

Ten radiant

Tenul radiant este alt trend de care trebuie sa tii cont. Acesta poate fi obtinut cu ajutorul mai multor produse de machiaj, precum primer, fond de ten, corector si a blush-ului. Alt produs care iti poate adauga stralucire este iluminatorul. Particulele de sclipici din acesta vor reflecta lumina, oferind iluzia unui ten luminos. Bineinteles, daca iti doresti o stralucire naturala va trebui sa faci schimbari in dieta. Pe aceasta cale vei obtine un ten neted si sanatos intr-o clipa.

×
Subiecte în articol: ten
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close