Antena 3 CNN Actualitate Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel le-a respins contestația

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel le-a respins contestația

Curtea de Apel a respins contestația fraților Tristan și Andrew Tate. Cei doi vor rămâne în arest.

Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel le-a respins contestația
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2023   •   18:05

Frații Andrew și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, vor rămâne în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie.

Curtea de Apel București a respins contestația milionarilor.

Decizia este definitivă.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 ianuarie, să prelungească arestul preventiv pentru fraţii Tate şi pentru celelalte două persoane cercetate în acest dosar, până în 27 februarie.

Citeşte şi: Avocata fraților Tate: "Tristan are un bebeluș de trei săptămâni pe care nu l-a văzut niciodată"

Între timp, noua avocată a acestora, Tina Glandian, cunoscută drept apărătoarea celebrităţilor internaţionale, a dezvăluit că Tristan are încă un copil, cu o româncă. Bebeluşul a venit pe lume chiar în timp ce Tristan se afla în arest, iar acest fapt a fost acum folosit drept argument pentru eliberarea celor doi fraţi de după gratii.

Avocaţii celor doi fraţi spun că, deşi sunt cunoscuţi drept persoane controversate, cei doi fraţi nu au antecedente penale şi dovezile împotriva lor sunt puţine şi neconcludente.

În plus, nu ar fugi din ţară, pentru că ştiau de anul trecut, din aprilie, că sunt anchetaţi şi totuşi au rămas în România.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close