Antena 3 CNN Actualitate Panică în aer! Un avion Blue Air în care se aflau 100 de români a aterizat de urgenţă. Răspunsul companiei: „Vântul puternic și turbulențele au fost de vină”

Panică în aer! Un avion Blue Air în care se aflau 100 de români a aterizat de urgenţă. Răspunsul companiei: „Vântul puternic și turbulențele au fost de vină”

Panică în aer! Un avion Blue Air în care se aflau 100 de români a aterizat de urgenţă. Răspunsul companiei: „Vântul puternic și turbulențele au fost de vină”
Sursa foto: Foto: Vali George
04 Ian 2018   •   16:17

Update: Aterizarea de urgență a avionului Blue Air s-a datorat condițiilor meteo nefavorabile, se arată în comunicatul transmis de companie.

”Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul Blue Air 0B2945 care a decolat astăzi de la Bacău cu destinaţia Catania a fost nevoit să realizeze o oprire pe aeroportul de rezervă Palermo, unde cei 126 de pasageri şi cei 6 membri ai echipajului au aterizat în siguranţă. Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-şi întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât şi turbulenţele severe în apropierea aeroportului”, se arată în comunicat.

După ce fenomenele meteo si-au redus din intensitate, aeronava şi-a continuat zborul cu destinaţia Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania - Bacău, potrivit companiei.

Știre inițială: Clipe de panică într-un avion cu destinația Palermo. Un avion a pierdut brusc din altitudine, în timp ce se îndrepta către Catania. Avionul decolase de la Bacău și se îndrepta către orașul Palermo. Potrivit unui martor care se afla la bordul avionului, aeronava ar fi pierdut altitudine lăsându-se pe partea dreaptă, îndreptându-se brusc spre mare. Bagajele s-au răsturnat peste pasageri şi panica s-a instalat imediat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La bord se aflau aproximativ 100 de pasageri. Mai mulți pasageri au povestit că aeronava s-a apropiat la aproximativ 100 de metri de apă. 

„Avionul a pierdut altitudine lăsându-se pe partea dreaptă, îndreptându-se în picaj spre mare. Bagajele s-au răsturnat peste pasageri şi panica s-a instalat imediat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Felicitări pilotului care a reuşit să redreseze avionul, coborând pe o pista din apropiere, ajungând întreg la sol”, a relatat pentru Adevărul Vali George.

×
Subiecte în articol: urgenta aterizare Bacău romani avion Palermo
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close