Antena 3 CNN Actualitate Un braşovean imobilizat în scaunul cu rotile, UMILIT la secţia de votare

Un braşovean imobilizat în scaunul cu rotile, UMILIT la secţia de votare

Un braşovean imobilizat în scaunul cu rotile, UMILIT la secţia de votare
03 Noi 2014   •   09:07

Un braşovean de 57 de ani, imobilizat în scaunul cu rotile, a fost umilit la secţia de votare. Bărbatul a stat zeci de minute în faţa liceului unde era amenajată secţia, fără ca vreunul dintre membrii Comisiei să-i acorde atenţie.

Într-un final, paznicul liceului i-a spus că imobilul nu are rampă pentru persoane cu dizabilităţi.

Culmea ironiei, clădirea în care fusese amenajată secţia era prevăzută cu rampă specială pentru persoanele cu handicap, doar că portarul liceului nu ştia de existenţa acesteia.   

Şi la Galaţi, peste 400 de bolnavi de cancer au vrut neapărat să voteze. Oamenii şi-au adunat puterile şi au aşteptat, în picioare, pe holurile spitalului, să le vină rândul la urnă.

430 de pacienţi din aproape 700 internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Galaţi au votat la urnele mobile. Bătrâni, neputiincioşi, unii abandonaţi, bolnavii de cancer, oamenii speră într-o viaţă mai bună.  Îmbrăcaţi în pijamale, cu buletinele în mâini, oamenii s-au aşezat la rând să-şi aleagă preşedintele.

Oamenii se simt abandonaţi şi spun că s-au săturat să trăiască într-o ţară în care în spitale nu sunt medicamente. Acum au votat pentru un preşedinte care să se implice şi să rezolve problemele din sistemul de sănătate. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close