Antena 3 CNN Actualitate Un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit

Un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit

Un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit din cauza oboselii. A fost găsit câteva ore mai târziu, când a ajuns în zonă cu semnal.

Un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro s-a rătăcit
Sursa foto: Facebook Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau
de Claudia Popovici    |    21 Mai 2022   •   21:29

Un concurent de la Campionatul Național Individual al României la Hard Enduro nu a trecut, sâmbătă, prin toate punctele de control aflate pe traseul competițional, cel mai probabil rătăcindu-se.

Imediat, au fost constituite echipe de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontiști și reprezentanții din partea organizatorilor.

Sâmbătă seara, persoana căutată a ajuns în zonă cu semnal, reușind să transmită câteva indicii despre locul unde se află, informează Jandarmeria Bacău.

În scurt timp, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, care cunoștea zona după indicațiile oferite de către persoana rătăcită, s-a deplasat către zona podul Ciobănuș, unde l-au găsit pe concurent.

Concurentul, un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca, le-a spus jandarmilor că s-a rătăcit pe fondul oboselii, nerușind să treacă un obstacol de pe traseu. Jandarmii l-au condus către zona de concurs.

×
Subiecte în articol: concurent rătăcit campionat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close