Antena 3 Actualitate Un criminalist român a găsit soluția să oprească jocul Balena Albastră. „SRI ar trebui să...”

Un criminalist român a găsit soluția să oprească jocul Balena Albastră. „SRI ar trebui să...”

de S.T.    |    07 Apr 2017   •   16:12
Un criminalist român a găsit soluția să oprească jocul Balena Albastră. „SRI ar trebui să...”

Psihologul criminalist prof. univ. dr. Tudorel Butoi a analizat fenomenul „Balena Albastră” şi a oferit o soluţia, în exclusivitate pentru ziarulring.ro.

„Nu mai merge cu paleative. Aşa cum îi supraveghem pe terorişti,  aşa cum îi supraveghem pe cei care atacă fel de fel de valori mai mult sau mai puţin interpretate politic, aici, ei (n.r. – psihoteroriştii care acţionează în cazul «Balena Albastră») atacă viaţa. Atacă  viaţa, atacă destinul unor tineri, sunt profitorii teribilei drame existenţiale a acestora. Deci... cenzură totală! Trebuie intrat cu IT-işti de specialitate pe aceste site-uri, şi trebuie imediat blocate. Eu nu mă pricep, dar sunt oameni care chiar se pricep: sunt cei care intră în conturi, care sparg conturi, care încurcă alegerile  în America şi aşa mai departe. Şi aceştia toţi trebuie să facă un singur lucru: ofensivă totală timp de trei zile, de o săptămână!”, explică profesorul Butoi.

„Ar trebui  să se implice SRI. Este chiar o chestiune de nasul Serviciului Român de Informaţii. Este o chestiune de fineţe. Iar când este cazul, ați văzut că SRI se implică şi intervine cu maximum de profesionalism”, a mai spus criminalistul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close