Antena 3 CNN Actualitate Un polițist din Dorohoi s-a trezit cu casa incendiată. Omul legii este ținta unor răzbunări grave de mai multă vreme

Un polițist din Dorohoi s-a trezit cu casa incendiată. Omul legii este ținta unor răzbunări grave de mai multă vreme

Locuința unui polițist din Dorohoi, județul Botoșani, a fost incendiată din răzbunare. Familia acestuia nu era acasă în momentul producerii incidentului.

Un polițist din Dorohoi s-a trezit cu casa incendiată. Omul legii este ținta unor răzbunări grave de mai multă vreme
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de Claudia Simion    |    27 Iul 2020   •   21:45

Incendiul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai exact pe 24 spre 25 iulie. Polițistul și familia lui se aflau în seara respectivă la un eveniment special organizat după botezul fiului său, la un restaurant aflat la câțiva kilometri distanță de casă.

Inițial a crezut că a fost vorba de un accident, însă în momentul în care a verificat camerele de supraveghere, angajatul de la Poliția Rutieră Dorohoi a observat că o persoană i-a stropit locuința cu benzină, iar apoi i-a dat foc.

Familia polițistului, ținta răzbunărilor de mai multă vreme

Acesta nu e primul eveniment neplăcut pe care familia polițistului l-a avut de îndurat. În urmă cu un an, mai multe persoane necunoscute i-au distrus zidurile casei, chiar în momentele în care locuința se afla în construcție.

Autoritățile botoșănene au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine este vinovatul.


 

×
Subiecte în articol: Dorohoi Botoșani
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close