Antena 3 CNN Actualitate Un tănâr din Bucureşti a renunţat la sinucidere de dragul jocurilor de noroc

Un tănâr din Bucureşti a renunţat la sinucidere de dragul jocurilor de noroc

Un tănâr din Bucureşti a renunţat la sinucidere de dragul jocurilor de noroc
Sursa foto: jocuri de noroc
02 Apr 2010   •   20:12

Jocurile de noroc salvează vieţi. Un tânăr din Bucureşti, care avea gânduri sinucigaşe, s-a urcat pe pilonul podului Băneasa şi a ameninţat că se aruncă. A fost convins să coboare doar după ce a fost îmbiat cu două bilete la pariurile sportive.

Două ambulanţe, trei maşini de pompieri, o maşină de poliţie dar şi agenţi comunitari. Cel puţin 20 de oameni l-au păzit pe tânărul de 21 de ani, supărat foc. Şi-a căutat dreptatea la înălţime pentru că ar fi fost bătut, în urmă cu o zi, de poliţiştii de la secţia patru. Totul pentru furtul unui laptop despre care, spune el, nu ştia nimic.

Tânărul a spus, mai în glumă, mai în serios, că s-a drogat înainte şi a pornit în căutarea adevărului. Ca orice om în faţa morţii, tânărul a avut o dorinţă. Să-i pună cineva biletele la pariuri.

În el, a încolţit pofta de viaţă. Iar speranţa îmbogăţirii l-a adus pe calea cea dreaptă.

Până la câştiguri, tânărul trebuie să plătească. O amendă pentru tulburarea liniştii publice. Cât despre bătaia pe care ar fi primit-o, trebuie să depundă plângere împotriva agenţilor pentru ca şefii poliţiei să se sesizeze şi să deschidă o anchetă.



Observator

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc sinucidere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close