Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr riscă 70 de ani de închisoare, după ce și-a luat un Lamborghini cu ajutoarele de stat pentru coronavirus

Un tânăr riscă 70 de ani de închisoare, după ce și-a luat un Lamborghini cu ajutoarele de stat pentru coronavirus

Un tânăr din Statele Unite a cheltuit toți banii primiți din împrumuturi federale destinate să ajute întreprinderile aflate în dificultate, în contextul crizei economice provocate de noul coronavirus, pe un Lamborghini Huracan și alte achiziții frauduloase.

Un tânăr riscă 70 de ani de închisoare, după ce și-a luat un Lamborghini cu ajutoarele de stat pentru coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    28 Iul 2020   •   14:15

Bărbatul de 29 de ani a fost arestat și acuzat de trei infracțiuni, au declarat luni oficialii. David T. Hines  a fost acuzat de fraudă bancară, după ce a făcut o declarație falsă către o instituție de creditare. Acesta s-a angajat tranzacții cu venituri ilegale, potrivit procurorilor de la Curtea Districtului a Statelor Unite pentru districtul de sud al Florida.

Ar putea primi până la 70 de ani de închisoare, dacă este condamnat pentru toate acuzațiile

În luna aprilie, Hines s-a alăturat câtorva proprietari de afaceri care solicită ajutor financiar din partea Programului federal de protecție Paycheck, un program de împrumut creat pentru a ajuta întreprinderile să își păstreze angajații în timpul pandemiei coronavirusului.

Până în mai, Hines a început să primească bani din programul de împrumut. El a primit trei tranșe în valoare totală de 3.984.557 USD, potrivit autorităților. Pe măsură ce acești bani au intrat, bărbatul a continuat să depună cereri pentru mai multe fonduri. În cele din urmă, cererile sale au fost de 13.542.741 dolari, au spus oficialii.

×
Subiecte în articol: tanar lamborghini
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close