Antena 3 CNN Actualitate Unchiul fetei ucise, în lacrimi, la Sinteza zilei: "Avem mesaje de pe Facebook în care ni se spune că Alexandra a fost luată de o rețea de trafic de persoane"

Unchiul fetei ucise, în lacrimi, la Sinteza zilei: "Avem mesaje de pe Facebook în care ni se spune că Alexandra a fost luată de o rețea de trafic de persoane"

Unchiul fetei ucise, în lacrimi, la Sinteza zilei: "Avem mesaje de pe Facebook în care ni se spune că Alexandra a fost luată de o rețea de trafic de persoane"
29 Iul 2019   •   23:23

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor că a violat-o, apoi a ucis-o și i-a dat foc, a declarat, luni seara, că familia acesteia deține mai multe discuții de pe Facebook în care un individ îi spune unei prietene de-a fiicei lor că ea ar fi fost plasată unei rețele de trafic de persoane.

Citește și: Dialogul halucinant dintre polițistul de la 112 și Alexandra, fata ucisă de criminalul din Caracal: „Bine, bine, stai acolo! Nu mai ține linia ocupată”

Citește și: Mihai Gâdea, mesaj emoționant pentru părinții Alexandrei, victima criminalului din Caracal

”Am făcut sesizări la DIICOT, le-am dat 7 pagini de conversații de pe Facebook dintre un băiat și o prietenă de-a Alexandrei.

Acesta spune că Alexandra a fost plasată unei rețele de trafic de persoane. Familia se luptă să ofere mai multe piste, dar nimeni nu îi ia în seamă.”, a spus, în lacrimi, Alexandru Cumpănașu, la "Sinteza Zilei".

Citește și: Exclusiv: Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi ajuns cu trupul Luizei la o mlaștină

Citește și: Șase întrebări la care autoritățile refuză să răspundă în cazul crimelor din Caracal

×
Parteneri
CCR a decis: Foștii parlamentari rămân cu pensiile speciale
x close