Antena 3 CNN Actualitate Ungureanu interesat de deszăpezirea din Bucureşti, unde este Guvernul, şi Iaşi,unde îi stau părinţii

Ungureanu interesat de deszăpezirea din Bucureşti, unde este Guvernul, şi Iaşi,unde îi stau părinţii

Ungureanu interesat de deszăpezirea din Bucureşti, unde este Guvernul, şi Iaşi,unde îi stau părinţii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de O.P.    |    14 Feb 2012   •   13:16

Premierul Ungureanu a declarat că a discutat telefonic cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi cel din Iaşi, Gheorghe Nichita, interesându-se de deszăpezire, arătând că i se pare normal să procedeze astfel deoarece în Bucureşti este sediul Guvernului, iar în Iaşi locuiesc părinţii şi rudele sale, scrie Mediafax.

El a arătat totodată că, luni, a stat blocat în trafic "vreo trei ceasuri" din cauza zăpezii.

"L-am sunat pe primarul de Iaşi, pentru că Iaşii sunt oraşul meu natal şi mi se pare absolut normal să ştiu care este situaţia acolo. Acolo sunt părinţii mei, rudele mele, trebuie să ştiu totuşi ce se întâmplă în oraşul meu natal (...) Am vorbit şi cu primarul Oprescu, mi se pare normal, sediul Guvernului se află în Bucureşti şi nu vă ascund că ieri am petrecut şi eu vreo trei ceasuri blocat pe drumuri, în nămeţi", a spus Ungureanu.
  
El a arătat că primarii i-au relatat cum decurg operaţiunile de deszăpezire şi că Guvernul trebuie să fie un partener al aleşilor locali.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close