Antena 3 CNN Actualitate Unul din fiii lui Bercea Mondial, suspectat că a tâlhărit o femeie

Unul din fiii lui Bercea Mondial, suspectat că a tâlhărit o femeie

Unul din fiii lui Bercea Mondial, suspectat că a tâlhărit o femeie
Sursa foto: Foto: bzi.ro
08 Aug 2011   •   18:49

Unul din fiii lui Bercea Mondial, împreună cu alţi trei tineri, au fost prins de poliţişti, luni, ei fiind acuzaţi că au tâlhărit o femeie.

Laurenţiu Anghel, unul din băieţii lui Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, este acuzat că i-a smuls unei femei lanţul de aur de la gât. Prins de poliţie, acesta a declarat senin că nu are nicio legătură cu incidentul şi că el fusese luat în maşină la o ocazie, informează Agerpres.

Poliţiştii au început cercetările, după ce o femeie a reclamat că patru indivizi au atacat-o într-un parc şi au deposedat-o prin violenţă de un lănţişor din aur. Ulterior, cei patru au fost depistaţi în trafic pe DN 65, în apropiere de Piteşti, în autoturismul cu care călătoreau fiind găsit şi obiectul furat.

Din primele informaţii ale anchetatorilor, suspecţii sunt din localitatea Drăgăneşti Olt, iar unul dintre ei este Laurenţiu Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Cei patru tineri au fost duşi la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, pentru audieri şi, cel mai probabil, vor primi ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

 


×
Subiecte în articol: Bercea Mondial fiu talharie Pitești
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close