Antena 3 CNN Actualitate URAGANUL SANDY îi alertează şi pe oficialii români. Ce mesaj le-a transmis MAE conaţionalilor noştri

URAGANUL SANDY îi alertează şi pe oficialii români. Ce mesaj le-a transmis MAE conaţionalilor noştri

URAGANUL SANDY îi alertează şi pe oficialii români. Ce mesaj le-a transmis MAE conaţionalilor noştri
de O.P.    |    30 Oct 2012   •   13:57

 MAE atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în SUA că în douăsprezece state de pe Coasta de Est a fost declarată stare de urgenţă din cauza uraganului Sandy, iar activitatea aeroporturilor a fost afectată.

URAGANUL SANDY, tot ce trebuie să ştii despre dezastrul care a lovit America, AICI
  
În caz de necesitate, cetăţenii români aflaţi în zonă se pot adresa misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare de pe teritoriul SUA şi Canada, precizează un comunicat de presă transmis marţi de MAE.
  
Aeroporturile din zona de nord-est a SUA au anunţat că vor anula numeroase curse, iar majoritatea zborurilor vor avea întârzieri majore.
  
Cele douăsprezece state în care a fost declarată starea de urgenţă sunt Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachussets, New Hampshire, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island şi Virginia.
  
Reprezentanţii autorităţilor locale au adresat un apel locuitorilor acestei zone să îşi procure provizii de mâncare, apă, baterii.
  
De asemenea, Marina SUA a ordonat vaselor din zona Norfolk, în largul coastei statului Virginia să iasă în larg. 

×
Subiecte în articol: uraganul sandy
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close