Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca-n filme. Şofer oprit cu greu de poliţişti după o cursă nebună prin centrul Bucureştiului

Urmărire ca-n filme. Şofer oprit cu greu de poliţişti după o cursă nebună prin centrul Bucureştiului

Urmărire ca-n filme. Şofer oprit cu greu de poliţişti după o cursă nebună prin centrul Bucureştiului
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
23 Ian 2012   •   21:08

Centrul Capitalei a fost, duminică noapte, scena unei curse nebune. Un bărbat a condus minute în şir pe contrasens, a reuşit să facă slalom printre două filtre de poliţie şi a lovit nouă maşini.

Goana desprinsă parcă din filmele de acţiune s-a încheiat abia după ce poliţiştii au tras cinci focuri de armă şi au făcut baraj în faţa bolidului parcă de necontrolat. Şoferul a scăpat ca prin urechile acului. Când l-au văzut cu cătuşele puse, ceilalţi şoferi au vrut să îşi facă singuri dreptate.

Nimic nu i-a stat în cale şoferului pe o distanţă de peste cinci kilometri, în Centrul Capitalei. Nici maşinile parcate şi nici poliţiştii care au făcut baraj în calea bolidului de aproape 200 de cai putere, înmatriculat în Spania.

A trecut cu viteză printre maşinile care mergeau liniştite pe bulevard. Şocaţi, şoferii au apăsat frâna în ultima clipă.

Aparatul etilotest a arătat că şoferul nu consumase alcool. Este suspectat că ar fi consumat droguri şi că ar fi autorul mai multor furturi din locuinţe.

×
Subiecte în articol: Capitală contrasens Spania droguri catuse
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close